Valon kirkkaus vain korostuu pimeydessä

Jos olet kristitty, koet todennäköisesti huolta siitä, mihin maailma on tällä hetkellä menossa. Minä ainakin koen. Jos alkaisin luettelemaan, mitä kaikkea pahaa maailmassa tällä hetkellä tapahtuu, mulla menisi aika kauan. Samalla, kun olen huolissani ihmisistä ja maailman menosta, tunnen erittäin syvää innostusta. Herramme on tulossa vapauttamaan omansa, maailman kaunein rakkaustarina on saamassa päätöksensä. Jokainen hetki vain tuo tuota ajankohtaa lähemmäksi.  

Maailmassa on tällä hetkellä paljon pimeyttä. Mutta siellä, missä pimeys on kasvanut valtavaksi, juuri siellä, valon kirkkaus vain korostuu. Meidän valheellisuutemme tuo vain enemmän esiin Jumalan oikeamielisyyttä. (Room. 3:5, 7) Vastustuksen keskellä evankeliumi saa näyttää voimansa, sen suuren valonsa, joka kykenee tuomaan pelastuksen jokaiselle, joka sen uskoo. (Joh. 3:16) 

Juuri pimeyden keskeltä rakkaus huutaa kaikista voimakkaimmin ja se huutaa: "Se on täytetty!"

Kommentit

  1. Heippa Miika. Kiitos blogistasi, sitä on todella ilo lukea. Siunausta viikkoosi.
    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja itse asiassa teki mieli lisätä vielä, että oletko koskaan harkinnut kirjoittamista tai jo kirjoittanut johonkin lehteen? Veikkaisin, että moni lukisi kirjoituksiasi mielellään.

      Poista
    2. Moikka! :)

      Hyvä, jos olet pitänyt kirjoituksistani! Kiitos Herralle siitä. :) Enpä oikeastaan ole vielä lehteen päässyt kirjoittamaan. Mutta jos Taivaallinen Isä sellaisen oven avaa, niin mikäs siinä!

      Kiitoksia tuesta, näitä on aina kiva lukea.

      Siunausta! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Immanuel ylitti uutiskynnyksen

Juha Tapio - "Kanssasi Sun" soinnut ja sanat

Kirja-arvostelu: Nicky Cruz - "Juokse poika juokse"