Kuolemankauppias - Narkkari, joka löysi elämän

Mitä tapahtuikaan, kun lävistetty käsi laskeutui narkkarin käsivarrelle? Tarua ihmeellisempi totuus!

Puukkotappeluita, aseella uhkaamisia, ryöstöjä, murtoja, huumeiden salakuljetusta, niiden käyttöä ja myyntiä, alituista kännäämistä, pimeyttä... Tätä oli Kari "KK" Korhosen elämä. Elämän tarkoitus oli huumeet. Kunnes jotain käsittämätöntä tapahtui. Lävistetty käsi kosketti tätä "Kuolemankauppiasta" ja antoi hänelle uuden elämän: Kari kääntyi uskoon.

Kirja kertoo ihmisestä, jonka elämä oli niin sekaisin kuin vain voi olla. Kirja kuvaa ihmisen tuskaa, kun omantunnon ääntä ei enää kuulla maailman melun takaa. Kirja on pysäyttävä tositarina siitä, miten synkinkin ihminen voi kääntyä uskoon.

Kirjan alku on hieman tylsähkö. Ensimmäiset n. 140 sivua ovat päihteidensekaisia tarinoita ryöstöistä ja murroista, joita KK tekee. Alku on hieman liikaa toistoa, jossa tapahtuu samoja asioita ilman paljoa minkäänlaista uutta. Haettu ehkä tietynlaista trillerimäisyyttä. Ei toiminut, sanon henkilökohtaisena mielipiteenä. Käsityksen Karin kurjasta elämästä olisi saanut myös lyhyemmällä selostuksella. Kuitenkin loppua kohden kirja paranee huimasti ja on todella miellyttävää luettavaa. Kari Korhosen uudestisyntymistarina on ihmeellinen. Miten miehen, jonka elämisen tarkoitus on huumeet, saa elämänsä keskiöön Jeesuksen? Lue ja hämmästy!


Arvosana: 3/5

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Immanuel ylitti uutiskynnyksen

Juha Tapio - "Kanssasi Sun" soinnut ja sanat

Kirja-arvostelu: Nicky Cruz - "Juokse poika juokse"