Erämaa - Miksi olet hiljaa?

Blogini on ollut epätavallisen hiljainen nyt jo hetken aikaa. Hiljaisuus johtuu yksinkertaisesti siitä, että olen jo hetken aikaa suunnitellut jotain suurempaa. Olen jo hetken aikaa suunnitellut valtaavani kristillisyydellä laajempaa alaa täällä Internetin maailmassa. Jos Herra suo, aion myös aikeeni toteuttaa. Haluan vielä kuitenkin pitää tiettyä mystisyyden verhoa tämän asian ympärillä, heh.

Onhan tämä sen verran loistava evankelioimiskanava, että kyllä kaikki pitää ottaa irti! Jeesus taisi sanoa, että tehdään kaikista kansoista opetuslapsia (Matt. 28:19) ja tämä Jeesuksen käsky kuuluu jokaiselle kristitylle; ei vain joillekin harvoille ja valituille. Mieti, sä oot vapaa julistamaan Jeesuksen rakkaudesta! 

Samoin, kuin blogini on ollut jo hetken hiljaa, joskus Jumala on hiljaa. Epäusko alkaa kalvamaan sisintä, kun Jumala ei vaikuta lähestyvän. Se ihana varmuus uskosta ja Pyhän Hengen täyteydestä tuntuu kuin kadonnneen. Onko tämä sinulle tuttua? Mulla on ihana uutinen sulle: Jumalalla on sinulle jotain paljon parempaa. Jumalalla on suunnitelma, joka saattaa viedä aikaa, mutta joka toteutuu tismalleen ajallaan, eikä hetkeäkään liian myöhään. Se suunnitelma on sinun pelastaminen. Jumalan suunnitelmiin ei kuulu vain viedä sinua lopulliseen Paratiisiin - Hänen suunnitelmat koskee jo sinun nykyistä elämää. Jeesus haluaa antaa sinulle yltäkylläisen elämän ja luottamuksen hänen kantaviin käsiin. (Joh. 10:10) Jeesus haluaa antaa sinulle rauhan. (Joh. 14:27) Vapauden. (Joh. 8:32) Ja Jumala kyllä kykenee viemään päätökseen työn, jonka Hän on sinussa aloittanut. (Fil. 1:6)
Joskus Jumala juuri hiljaisuudessa sitoo meihin vahvaakin vahvemman siteen.

Aika ylistää erämaastasi ja sen loppumisesta jo etukäteen?




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Immanuel ylitti uutiskynnyksen

Juha Tapio - "Kanssasi Sun" soinnut ja sanat

Kirja-arvostelu: Nicky Cruz - "Juokse poika juokse"