USA TODAY: Äidin rukous sai pojan heräämän kuolleista

USA TODAYKSDK, newser, stltoday ja FOX NEWS uutisoivat juuri hiljattain mielenkiintoisesta ilmiöstä, joka tapahtui SSM St. Joseph -sairaalassa. Uutisjutun mukaan 14-vuotias John-poika oli pudonnut jäihin veden alle 15 minuutiksi, josta hänet saatiin lopulta pois ja kiidätettyä sairaalaan. Häntä elvytettiin yhtäjaksoisesti 27 minuttia, mutta tuloksetta. Pojan oltua kuolleena 45 minuuttia hänen äitinsä kutsuttiin elvytyshuoneeseen ja tämä alkoi samantien rukoilemaan kovaan ääneen sen puolesta, että poika palaisi henkiin. Jo parin minuutin sisällä pojan pulssi alkoikin nousta.

Haastattelussa äiti toteaa, ettei muista tarkkaan mitä kaikkea sanoi, mutta että rukoili Pyhän Jumalan lähettävän Pyhän Henkensä pojan pelastamiseksi. Poika heräsi henkiin, mutta vielä siinä vaiheessa ei tiedetty mahdollisista aivovaurioista. "Noin minuutti tai kaksi äidin sisääntulon jälkeen pojan sydän alkoi lyömään. Pyhä Henki käynnisti pojan sydämen äidin rukouksen vaikutuksesta", toteaa lääkäri Kent Sutterer.

John kuljetettin pian SSM Cardinal Glennon -lastensairaalaan, jossa lääkäri Jeremy Garrett valvoi pojan palautumista ja tilaa. Kaksi vuorokautta tapahtuneen jälkeen John avasi silmät. Sukulaiset kyselivät häneltä kysymyksiä liittyen hänen elämäänsä ja John-poika vastasi kaikkiin oikein. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että pysyviä aivovaurioita ei kaikista peloista huolimatta ole jäänyt.

"Tämä on vahvistettu ihme" sanoi lääkäri Garret.

On mahdollista, että kylmyys auttoi hänen selviytymistään. Lääkäri Suttererin mukaan hänellä oli vain köyhät mahdollisuudet selviytyä. "Hän oli kuolleena 45 minuuttia", painottaa Sutterer haastattelussaan sitä väitteitä vastaan, jossa yritetään kieltää ihme.

Oli kuinka oli, minä uskon Jumalalla olleen sormet pelissä ja iloitsen yhdessä tämän perheen kanssa!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Katso video!

-John käy Elävän Sanan Kristillistä koulua (Living Word Christian School) ja kyseisen koulun facebooksivuilta löytyy kuva Johnista perheensä kanssa juuri tämän tapahtuneen jälkeen. Linkki

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Immanuel ylitti uutiskynnyksen

Juha Tapio - "Kanssasi Sun" soinnut ja sanat

Kirja-arvostelu: Nicky Cruz - "Juokse poika juokse"